urban-act-logo-u-oranje
“Practice is the best of all instructors”

Leren in de praktijk

Bij Urban Act leer je niet alleen in een klaslokaal, maar zoveel mogelijk tijdens projecten in de praktijk. Wij hebben verschillende praktijkprojecten. Je kiest zelf welk project het beste bij jou past.

Samen een winkel beheren, bij het Pop up Store project

Een winkel beheren, daar komt veel bij kijken. Dit leer je bij onze Pop Up Store. Eerst loop je 3 weken stage, om te leren uit deze ervaring. Na de stage ga je met je medestudenten aan de slag in de winkel. Zo leren jullie theorie van Handel en Ondernemen niet in een klaslokaal, maar direct uit de praktijk! Jullie krijgen bijvoorbeeld opdrachten op het gebied van interieur, exterieur, pricing, logistiek, verkoop, presentatie en marketing.

Een eigen kledinglijn opzetten, bij project “Be Different”

Samen met je medestudenten een kledinglijn opzetten, dat doen we bij het project Be Different. Je doet op deze manier kennis op over productontwikkeling, verkoopstrategie, communicatie, kostprijsberekening, positionering en verkoopondersteuning. En de opbrengst gaat naar een goed doel die jullie zelf uitkiezen!

"Don’t make a change too complicated, just begin."

Get your act together!

Wil je werken aan je toekomst? Maar past het reguliere onderwijs niet bij jou? Meld je dan aan voor één van onze trajecten.

Meld je aan!
urban-act-footer-team

© Urban Act 2018

Webdesign door Donkeys & Co.