urban-act-logo-u-geel

Abdul, 17

Ik vind dat de leerlingen die hier de opleiding volgen vele malen meer geconcentreerd zijn dan op een reguliere school. Tevens is het zo dat de leerlingen die hier de opleiding volgen meer gemotiveerd zijn, omdat dit voor sommige de laatste kans is. Het beleid is zeer goed geregeld op deze school en er is meer aandacht voor de leerlingen.

Ik kan mij niet goed kan concentreren met een klas van 20 á 30 leerlingen. Daarnaast kan ik hier op deze school ook op mijn eigen manier en tempo studeren. Ik had de keuze om op een reguliere school te studeren. Maar dat heb ik niet gedaan, omdat ik vind dat ik daar weinig aandacht zou krijgen en dat ik me niet kan concentreren in een drukke omgeving. Ik ben erg blij en tevreden dat ik voor deze school heb gekozen, want het is hier veel beter geregeld en kan me beter focussen op mijn werk zonder problemen. De leerlingen die op deze school studeren hebben het beter en hebben een grotere slagingskans dan op de reguliere school.

Wanneer je ouder wordt moet je zelf beslissingen gaan nemen. Een grote groep jongeren vindt dit lastig. Ze weten niet wat ze kunnen en wat ze willen. Het reguliere onderwijs kan hen niet de aandacht geven die zij nodig hebben. Urban Acts is anders. Je leert niet in de schoolbanken maar in de praktijk. Daarnaast krijg je persoonlijke begeleiding om je talenten te ontdekken. Het doel is het vinden van een baan die bij je past. Het middel is het behalen van een mbo-diploma of een praktijkgericht certificaat. Dit doe je tijdens een van onze trajecten.

"Don’t make a change too complicated, just begin."

Get your act together!

Wil je werken aan je toekomst? Maar past het reguliere onderwijs niet bij jou? Meld je dan aan voor één van onze trajecten.

Meld je aan!
urban-act-footer-team

© Urban Act 2018

Webdesign door Donkeys & Co.