urban-act-logo-u-geel

Emir, 19

Ik vind dat iedereen een kans en recht heeft om te studeren. Op school zijn we heel erg goed en respectvol met elkaar. Met mijn docenten en mijn medeleerlingen. Toen ik op het reguliere mbo zat, kon ik niet goed leren en mijn werk niet zo goed afmaken.  Mijn docente wilde met mij spreken en vertelde dat ik niet meer verder kon omdat ik te zwak was voor dit niveau 2.
Maar toen had ze me gelukkig hierheen gestuurd. Bij Urban Act heb ik hard gewerkt en mijn best gedaan. Uiteindelijk heb ik mijn niveau 2 diploma behaald in een jaar, eind januari 2015.  Ikzelf geloofde dat niet eens dat ik dat kon. Maar heb mijn best gedaan en heb mijn diploma in mijn zak. Ik was weggestuurd door het onderdeel rekenen. Door hier extra mee te oefenen met rekenen beheers ik dit nu. Ik mag iedere dag eerder komen om voor een hoger niveau rekenen te komen. Het lukt mij nu en ik vind het leuk. Nu zit ik in 2F en denk dat ik ook Niveau 3 kan halen als ik maar goed blijf oefenen, lezen en leren.

Ik geloof hier ook in en werk er hard voor. Met de steun van de meesters en juf, wil ik graag mijn Niveau 3 diploma behalen. In Niveau 3 moet je zelfstandig kunnen werken en dat leer ik nu. Daarna wil ik graag verder met Niveau 4, kijken tot waar ik kan komen.

"Don’t make a change too complicated, just begin."

Get your act together!

Wil je werken aan je toekomst? Maar past het reguliere onderwijs niet bij jou? Meld je dan aan voor één van onze trajecten.

Meld je aan!
urban-act-footer-team

© Urban Act 2018

Webdesign door Donkeys & Co.