urban-act-logo-u-geel

Jessica, 25

Vele van ons passen niet in de reguliere opleiding door meerdere redenen, waar ik er ook 1 van ben. Ik ben een jongedame van 25 jaar, met een dochter van 2 jaar oud. Vanwege mijn leeftijd werd ik bijna overal afgewezen omdat ik te oud zou zijn om te leren. Dit terwijl mijn motivatie om wat van mijn leven te maken juist over de 200% is. Als er geen Urban Act was geweest had ik nu vandaag de dag nog thuis gezeten en van baantje naar baantje geschommeld en voor vele werkgevers als een ‘’ jobhopper’’ worden gezien. Want geld voor een particuliere opleiding heb ik niet en de 23+ trajecten beginnen vaak pas vanaf niveau 4!

Het is voor veel jongeren die om wat voor reden dan ook in het verleden hun school niet hebben kunnen afmaken juist een mooie kans om dit bij Urban Act wel te doen. Een groot voordeel  van Urban Act is juist dat je alle aandacht van de leraren krijgt als je iets niet begrijpt. Want de ene leerling is, zoals u weet de andere leerling niet, de een leert sneller dan de ander. Hier is uiteraard niks mis mee want iedereen leert op zijn eigen manier en tempo.

"Don’t make a change too complicated, just begin."

Get your act together!

Wil je werken aan je toekomst? Maar past het reguliere onderwijs niet bij jou? Meld je dan aan voor één van onze trajecten.

Meld je aan!
urban-act-footer-team

© Urban Act 2018

Webdesign door Donkeys & Co.