urban-act-logo-u-oranje

Lize, 21

Wat ik zo fijn vind is dat we met maximaal 15 leerlingen in de klas zitten. Iedereen krijgt dus net zoveel aandacht als zij/hij nodig heeft. Onze docenten zijn altijd aanwezig en er vallen nooit lessen uit. Hier op school heb je altijd wat te doen. Ik durf met zekerheid te zeggen dat de leerlingen hier extra zijn gemotiveerd.

Het lijkt mij meer dan logisch om na niveau 2 door te stromen naar niveau 3 en eventueel niveau 4. Niveau 2 zal voor de meeste leerlingen geen eindstation zijn. Maar om dan op een nieuwe en grote school opnieuw te beginnen om verder te gaan lijkt mij veel te verstorend voor de leerlingen.

De leerlingen die hier zitten, zitten hier niet voor niks. Wij zitten hier omdat sommige bijvoorbeeld de middelbare school niet hebben afgemaakt of het in het hoofdgebouw te moeilijk vonden. Urban Act is een soort tweede kans en dat verdient iedereen toch?

Verder ben ik zelf superblij dat Urban Act bestaat. Ik heb helaas mijn VMBO-T diploma niet kunnen behalen en zag daardoor al mijn dromen al in het water vallen. Tot ik een vriendin sprak die hier op school zit en ook haar vmbo-diploma niet heeft kunnen behalen. Als Urban Act er niet was geweest zaten wij misschien nu 3 jaar lang over een niveau 3 diploma te doen.

"Don’t make a change too complicated, just begin."

Get your act together!

Wil je werken aan je toekomst? Maar past het reguliere onderwijs niet bij jou? Meld je dan aan voor één van onze trajecten.

Meld je aan!
urban-act-footer-team

© Urban Act 2018

Webdesign door Donkeys & Co.