urban-act-logo-u-geel

Maryam, 21

Ik ben student en moeder van een 3-jarig jongetje. Hier op de afdeling Urban Act heb ik veel slaagkans om mijn prestaties en goede documentatie te beleven/behalen, door de mogelijkheden die mij hier worden gegeven. Bijvoorbeeld de vaste schooltijden, dat is ideaal voor een student/moeder die na school nog haar kind op moet halen van de crèche en vervolgens thuis nog moet koken.

Er wordt mij veel hulp aangeboden en ik kan altijd om hulp vragen. De kleine omgeving en de band die wij hier creëren met de medestudenten en docenten zijn erg fijn.

We leren elkaar steeds meer en beter kennen. Dit is een grote verbetering in de omgang met mensen in de buitenwereld voor mij. De sportactiviteiten die er worden georganiseerd spelen daarbij ook een grote rol in. Door de samenwerking die ik de afgelopen maanden hier heb mogen beleven, heb ik mezelf veel positiever vooruit zien gaan. Maar ik werk liever zelfstandig in een rustige, kleine en vertrouwde omgeving. Dat heb ik hier. Mijn vorige mbo-opleiding had mij dit allemaal niet te bieden. Het was allemaal veel   Kort daarna ben ik zwanger geraakt en ik moest al gauw afhaken met de opleiding. Sinds ik de touwtjes hier heb kunnen oppakken voel ik me wat sterker in mijn schoenen.

De afdeling Urban Act helpt jongeren mee aan een betere toekomst, door ons een zetje te geven waar wij dat nodig hebben. Ik zie mijn kansen hier liggen en niet (meer) op een reguliere opleiding, zoals ik 4 jaar geleden dacht.

"Don’t make a change too complicated, just begin."

Get your act together!

Wil je werken aan je toekomst? Maar past het reguliere onderwijs niet bij jou? Meld je dan aan voor één van onze trajecten.

Meld je aan!
urban-act-footer-team

© Urban Act 2018

Webdesign door Donkeys & Co.