urban-act-logo-u-geel

Tobias, 25

Alle leerlingen op dit traject hebben veel meer baat bij kleine klassen om verschillende redenen. De reden dat ik voor het traject Urban Act gekozen heb, is omdat ik op het reguliere mbo in het 2de jaar achter de feiten aanliep. Ik heb altijd speciaal onderwijs gevolgd en praktijkonderwijs. Daar is het mogelijk om iets vaker te vragen dan normaal en kon ik altijd terugkomen op iets wat ik niet snapte. Met 30 leerlingen om je heen ga je simpel weg niet die 5de keer om hulp vragen, nog afgezien van de drukte.
Waar ik bang voor ben als dit traject komt te vervallen, is dat ijverige leerlingen die simpelweg niet geboren zijn met een perfect stel hersenen op straat worden gezet. Waarschijnlijk zonder diploma en een studieschuld.

Ik ben zelf nu 25 jaar. Waarschijnlijk word ik vanwege mijn leeftijd niet meer aangenomen om een reguliere mbo-school. Dat betekent dat ik nu versneld in een paar maanden moet slagen voordat ik op straat sta zonder mijn niveau 3 diploma.

"Don’t make a change too complicated, just begin."

Get your act together!

Wil je werken aan je toekomst? Maar past het reguliere onderwijs niet bij jou? Meld je dan aan voor één van onze trajecten.

Meld je aan!
urban-act-footer-team

© Urban Act 2018

Webdesign door Donkeys & Co.